Termeni si conditii

utilizare site

 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

  1.1  Acest site este proprietatea SC. IasiTeAsigura SRL. Folosirea paginii de internet www.iasiteasigura.ro ( vizitarea acesteia, înregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. IasiTeAsigura S.R.L.) implica automat acceptarea în totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor de mai jos.
  1.2 Folosirea site-ului www.iasiteasigura.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au împlinit varsta de 18 ani.

 2. Prestarea Serviciilor

  2.1 Serviciile de intermediere si incheiere contracte de asigurare sunt realizate de catre societatea IasiTeAsigura SRL (denumita in continuare “ITA”), in calitate de Asistent in Brokeraj in parteneriat cu MaxyGo Broker de Asigurare.

  2.2 Societatea poate fi identificata cu urmatoarele date: Sediu social: Bulevardul Primaverii, nr 11, Iasi,
  înregistrata la Registrul Comertului, sub nr. J22/815/2016, CUI 35879752 ,telefon: 0763.884.692, adresa de e-mail:office@iasiteasigura.ro, inregistrata sub numarul RAJ405043 la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF- Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 15, sector 5, e-mail: petitie-asigurari@asfromania.ro), inregistrata la ANSPDCP în registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul .

 3. Definitii

  Termenii si conditiile generale se vor aplica activitatii de vanzare desfasurata de SC IasiTeAsigura SRL prin intermediul magazinului virtual www.iasiteasigura.ro.Astfel, urmatorii termeni vor însemna:

  Asiguratul – reprezinta persoana,fizica sau juridica a carei bunuri valorice sau propria propria sunt protejate in baza Contractului de Asigurare;
  Asigurator – Persoana juridica autorizata in conditiile Legii 237/2015 sa exercite activitati de asigurare pe teritorul Romaniei sau in afara lui;
  Bunuri si Servicii – reprezinta orice serviciu sau produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate în Comanda, care urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vânzator conform Contractului încheiat;
  Calcul – calcularea valorii ofertelor de asigurare in baza datelor completate de Cumparator in fomularele de pe site;
  Campanie – actiunea de a promova in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc predefinit, pentru o perioada de timp stabilita de catre ITA;
  Client/Utilizator – persoana fizica/ persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare ( site , newsletter, sms, etc.) pus la dispozitie de catre ITA;
  Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda pe site-ul www.iasiteasigura.ro;
  Comanda – un document electronic ( .pdf ) ce intervine ca forma de comunicare între ITA si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vânzatorului, prin intermediul Site-ului intentia
  sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site ;
  Contract – reprezinta contractul la distanta încheiat între Vânzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vânzatorului si a Cumparatorului;
  Contractul de Asigurare – contractul in baza caruia Asiguratorul se obliga sa indeplineasca serviciile stabilite in cazul aparitiei evenimentului asigurat, iar Asiguratul este obligat sa plateasca prima de asigurare la timp;
  Continut – toate informatiile de pe Site care pot fi vizibile, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic, precum si continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor/Cumparatorilor/Clientilor de catre ITA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare;
  Cookies – sunt folderele text pastrate de catre browserul utilizatorului pe hdd calculatorului personal, care pot fi utilizate de catre operatorii paginii de internet pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat in functie de dispozitivul de unde acceseaza www.iasiteasigura.ro;
  Document – Termeni si Conditii ale contractului de asigurare.
  Dovada asigurare RCA– document emis de MaxyGo Broker de Asigurare SRL dupa ce un client a plasat o comanda pe site-ul www.iasiteasigura.ro . In aceasta notificare se va transmite cumparatorului sumarul comenzii, numarul comenzii si suma, reprezentand confirmarea plasarii comenzii online. Acest document nu reprezinta o polita de asigurare.
  Newsletter – este un mijloc de informare periodic, doar electronic, respectiv e-mail sau SMS, asupra promotiilor desfasurate de Vânzator într-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vânzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
  Site – domeniul nostru www.iasiteasigura.ro si subdomeniile acestuia.
  Servicii – intermediere de asigurari prin intermediul site-ului www.iasiteasigura.ro;
  Utilizator – orice persoana juridica sau fizica, cu varsta de cel putin 18 ani si cu capacitate deplina de exercitiu, care acceseaza site-ul www.iasiteasigura.ro si utilizeaza oricare din paginile acestuia in scop informativ sau in scopul plasarii unei comenzi.
  Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzator, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
  Termeni si conditii – prevederile din acest document, create de S.C. IasiTeAsigura S.R.L. care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul este obligat sa le respecte in vederea utilizarii site-ului www.iasiteasigura.ro .
  Vânzator – societatea comerciala SC IasiTeAsigura SRL ( in parteneriat cu S.C. MaxyGo Broker de Asigurare S.R.L. ), având sediul social la adresa Bulevardul Primaverii, nr 11, Iasi nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J22/815/2016, CUI 35879752;

 4. Reguli de desfasurare a activitatii utilizand mijloacele electronice


  4.1 Prin intermediul site-ului www.iasiteasigura.ro IasiTeAsigura desfasoara activitati de intermediere in domeniul asigurarilor, punand la dispozitia cumparatorilor ofertele de asigurare de la societatile partenere. Pentru a li se afisa cumparatorilor, ofertele de asigurare, acestia sunt nevoiti sa completeze toate informatiile solicitate pe site in formularele aferente.
  4.2 Cumparatorii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. IasiTeAsigura SRL sau MaxyGo Broker de Asigurare S.R.L nu pot fi trasi la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.
  4.3 Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, cumparatorul confirma ca este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
  4.4 Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
  4.5 Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de nu procesa comanda plasata de un client atat timp cat se constata neconcordante intre documentele primite de la cumparator pentru emiterea politei de asigurare si informatiile introduse de cumparator la plasarea comenzii. Cumparatorul va fi contactat fie telefonic, fie in scris (via e-mail) pentru verificarea informatiilor neconforme. Daca nu se reuseseste contactarea cumparatorului, si comanda a fost deja platita, se va returna suma de bani incasata de la cumparator, in contul acestuia.
  Comanda nu va fi procesata daca urma completarii datelor cumparatorului, in formularul de comanda se va afisa un tarif pentru o clasa de asigurare B0. La afisarea tarifului pentru clasa de asigurare B0, cumparatorii vor fi contactati pentru verificarea datelor introduse in formularul de comanda.
  De asemenea, pentru situatiile in care cumparatorul selecteaza una din variantele de la sectiunea Reduceri Sociale- Pensionar sau Deficiente locomotorii, comanda va fi procesata doar dupa ce cumparatorul transmite IasiTeAsigura SRL documentele justificative prin care demonstreaza ca are dreptul sa i se acorde acest reduceri sociale.
  4.6 Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii de catre MaxyGo Broker de Asigurare SRL a emiterii politei si primirea documentului pdf pe e-mail.
  4.7 Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.
  Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, si livrare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

 5. Termeni si conditii generale privind incheierea politelor de asigurare prin www.IasiTeAsigura.ro

  5.1 Comunicarea cu Vanzatorul se poate face prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele ( telefon sau email) mentionate la sectiunea Contact din Site.
  5.2 Contractele de asigurare sunt emise de MaxyGo Broker de Asigurare in numele companiilor de asigurare partenere. Contractul de Asigurare se incheie in baza:
  a) prezentului document,
  b) cererii de oferta din partea Utilizatorului/Cumparatorului/Clientului,
  c) ofertelor afisate in Site dupa completarea formularului;
  d) comenzii transmise de catre Utilizator/Client/Cumparator catre IasiTeAsigura.
  In baza informatiilor furnizate de Utilizator/Cumparator/Client in formularul de pe site, platforma efectueaza calculul primelor de asigurare de la asiguratorii parteneri care ofera serviciu de webservice pentru produsul solicitat si pregateste oferta de asigurare.
  Cumparatorul va completa informatiile din formularul de comanda si va apasa ulterior pe butonul „Vezi tarifele” . Dupa apasarea pe acest buton, cumparatorului i se vor afisa tarifele de asigurare de la societatile partenere. In momentul in care, cumparatorul va apasa pe butonul Cumpara, acesta va plasa comanda pentru produsul de asigurare pe care si-l doreste a-l achizitiona.
  Inainte de finalizarea comenzii, Cumparatorul declara:
  a) ca a citit si este de acord cu terminii si conditii site-ului.
  b) ca datele completate in Site sunt corecte si conforme cu realitatea
  c) ca are minim 18 ani;
  d) ca a înteles si a acceptat termenii si conditiile contractului de asigurare si drepturile si obligatiile ce ii revin si ca este de acord cu emiterea politei de asigurare;
  e) ca isi da acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal in scopul calcularii ofertelor solicitate precum si in scop de publicitate.
  Prin acceptarea prezentului document Cumparatorul imputerniceste IasiTeAsigura si MaxyGo Broker de Asigurare sa il reprezinte in relatia cu asiguratorul, sa solicite oferta de asigurare si sa emita polita de asigurare.
  Orice declaratie falsa a Cumparatorului duce la anularea politei de asigurare facultative de catre Asigurator si atrage raspunderea Cumparatorul pentru toate daunele provocate prin aceasta fapta.
  Incheierea Contractului de Asigurare are loc la data acceptarii ofertei prin efectuarea platii in functie de modalitatea de plata aleasa.
  In cazul sumelor neincasate aferente politelor de asigurare ca urmare a anularii politei, refuzului la plata sau a modificarilor de tarif, IasiTeAsigura se poate indrepta impotriva Cumparatorului care a lansat respectiva Comanda pentru recuperarea sumelor platite catre Asigurator.
  Ofertele eronate sau la un pret derozoriu afisate in site/ transmise catre Utilizator/Cumparator nu se vor lua in considerare, IasiTeAsigura avand dreptul sa anuleze comanda respectiva si/sau oferta transmisa acestuia.
  Cumparatorul, are obligatia de a transmite catre IasiTeAsigura orice document solicitat sau necesar emiterii asigurarii comandate. Pana la primirea documentelor, asigurarea nu va fi emisa si comanda va fi pusa in asteptare.
  IasiTeAsigura poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  a) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  b) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de IasiTeAsigura, in cazul platii online;
  c) datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
  d) alte situatii mentionate in prezentul document.

  5.3 Modalitatea de plata si intrarea in posesie a politei de asigurare
  Cumparatorului, ii revine obligatia de a achita prima de asigurare aferenta politei de asigurare comandate, precum si eventuala diferenta de prima rezultata ca urmare a corectarii politei cu date corecte in cazul in care polita a fost emisa cu date gresite.
  Prima de asigurare se plateste doar in RON.
  Politele de asigurare se pot achita prin una din urmatoarele modalitati de plata: online cu cardul sau prin ordin de plata.
  Pentru politele RCA, plata prin ordin de plata se va efectua direct in contul asiguratorului.
  Pot exista contracte de asigurare a caror prima poate fi platita doar printr-o singura modalitate de plata; de asemenea, modalitatea de plata poate diferi in functie de data intrarii in vigoare a asigurarii sau valoarea acesteia.
  Dupa finalizarea Comenzii Cumparatorul primeste, in format electronic la adresa de e-mail furnizata in formularul de comanda, rezumatul Comenzii in baza caruia s-a emis oferta de asigurare.

  5.4 Facturare
  Pentru politele de asigurare comercializate prin site-ul www.iasiteasigura.ro nu se emite facturi, politele reprezentand si documentul de plata ce se va inregistra in contabilitatea cumparatorilor-persoane juridice.
  De asemenea, politele de asigurare comercializate prin www.iasiteasigura.ro devin active numai dupa achitarea primei de asigurare de catre Cumparator catre IasiTeAsigura sau in contul societatii de asigurare emitenta a politei comandate.

  5.5 Livrarea

  Politele de asigurare comercializate prin www.iasiteasigura.ro vor fi livrate:
  · in aceeasi zi in Iasi sau Pascani in cazul in care comanda a fost confirmata pana in ora 12:00
  · prin posta sau prin curier la adresa de livrare mentionata de cumparator;
  · vor fi livrate doar in format digital la adresa de e-mail furnizata de catre cumparator in cazul asigurarilor in vederea inmatricularii;
  · vor putea fi ridicate de catre cumparator din una din locatiile mentionate pe pagina de internet la sectiunea Contact . Ridicarea documentelor de la locatiile mentionate pe site se poate face de Luni pana Vineri doar in timpul programului de lucru 9-18.

  5.6 Garantii si politica de retur.
  Produsele de asigurare NU beneficiaza de garantie.

  Cumparatorul poate denunta contractul de asigurare în cazurile si în conditiile prevazute de contractul de asigurare respectiv.

  În privinta asigurarilor obligatorii prin norme legale, denuntarea sau renuntarea cumparatorului (în calitate de contractant sau de asigurat) la contract se poate face doar în conditiile specificate în actele normative care reglementeaza respectiva asigurare, completate cu prevederile contractului de asigurare, daca este cazul.

  În cazul asigurarilor obligatorii de raspundere civile pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule se aplica reglementarile specifice acestei asigurari.

  In cazul in care asigurarile facultative au fost emise cu erori, acestea vor fi corectate prin emiterea de catre asigurator de acte aditionale/suplimente de asigurare la polita emisa.
  Daca sesizati o eroare pe polita de asigurare, este obligatoriu sa transmiteti un e-mail pe adresa office@iasiteasigura.ro

 6. Dreptul la retragere al Cumparatorului din Contractul de Asigurare

  6.1 In cazul incheierii contractelor la distanta:
  Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul incheiat la distanta, in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la incheierea Contractului de Asigurare/ primirea politei de asigurare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
  Solicitarea de denuntare se trimite de catre Cumparator pe adresa de e-mail: office@iasiteasigura.ro in termenul prevazut anterior. In cazul denuntarii contractului incheiat la distanta, Cumparatorul nu va fi obligat la cheltuieli. In termen de 30 de zile de la primirea notificarii privind denuntarea contractului, IasiTeAsigura va rambursa prima de asigurare incasata.
  Dreptul de denuntare unilaterala nu se aplica in cazul asigurarilor RCA, a contractelor de asigurare pentru calatorie in strainatate odata inceputa perioada de asigurare, a politelor de asigurare de calatorie si pentru bagaje sau a altor polite de asigurare pe termen scurt cu o durata de cel mult o luna calendaristica, a asigurarilor obligatorii de locuinta.

  6.2 Referitor la asigurare RCA:
  Pentru vehiculele care se radiaza din circulatie sau pentru care asiguratul transmite dreptul de proprietate în perioada de asigurare, asiguratorul este obligat sa restituie asiguratului, la cererea scrisa a acestuia însotita de documentele doveditoare,parte din prima de asigurare platita;
  Prima de asigurare se restituie partial numai în cazurile în care nu s-au platit sau nu se datoreaza despagubiri pentru evenimente produse în perioada de valabilitate a asigurarii.
  6.3 Politele de asigurare RCA, politele de asigurare obligatorie a locuintelor (PAD) nu se anuleaza de catre societatile de asigurare, cumparatorului revenindu-i obligatia de a achita catre IasiTeAsigura prima de asigurare pentru acestea.

 7. Reclamatii

  7.1 Reclamatiile referitoare la incheierea asigurarilor prin intermediul Site-ului pot fi transmise in scris la adresa sediul social al IasiTeAsigura sau la adresa de e-mail office@iasiteasigura.ro.
  Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.
  Reclamatia trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: numele si prenumele Cumparatorului, adresa de e-mail, adresa de corespondenta precum si o scurta descriere a situatiei reclamate.
  Daca raspunsul primit de la noi va nemultumeste, atunci aveti posibilitatea sa apelati la Solutionarea Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-Bancar.(SAL-Fin)

 8. Folosirea paginii de internet www.iasiteasigura.ro

  Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.iasiteasigura.ro este acceptarea neconditionata a hotararilor prezentului document.

  Utilizatorilor paginii www.iasiteasigura.ro li se cer mai multe date de identificare personala. Pentru persoane fizice – cnp, nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de mail proprie si valida. Pentru persoane juridice – nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. In nicio sectiune vizibila a site-ului www.iasiteasigura.ro, nu vor aparea datele personale ale utilizatorilor.
  Reprezentantii site-ului iasiteasigura.ro si a firmei care opereaza site-ul, au acces la toate datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii site-ului. Folosirea Site-ului presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre iasiteasigura.ro.
  IasiTeAsigura va considera toate informatiile primite de la dvs ca fiind strict confidentiale si le va utiliza exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor contractuale. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email sau datele personale pe site-ul iasiteasigura.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date.
  De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul iasiteasigura.ro, se pot dezabona trimitand o solicitare in acest sens, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului iasiteasigura.ro primit prin email.

 9. Dreptul de autor si materialele incluse in pagini

  9.1 Intregul continut al site-ului www.iasiteasigura.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind proprietatea IasiTeAsigura sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
  9.2 Folosirea paginii www.iasiteasigura.ro, a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil exprimat in scris al IasiTeAsigura sau MaxyGo Broker de Asigurare sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, dupa caz. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa anticipata din partea IasiTeAsigura.
  9.3 IasiTeAsigura isi rezerva dreptul de a edita continutul si/sau structura site-ului, in tot sau in parte, in orice moment si fara o informare prealabila a Utilizatorilor.
  9.4 Marcile, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale IasiTeAsigura sau ale partenerilor/afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

 10. Clauze cu privire la furnizarea datelelor cu caracter personal si securitatea informatiilor

  10.1 IasiTeAsigura este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. in registrul de evidenta al prelucratorilor de date cu caracter personal.
  10.2 Utilizatorul, furnizor al datelor personale benficiaza de prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, beneficiind de dreptul de a fi informat, de a avea acces si de a interveni asupra datelor, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc, precum si sa solicite stergerea datelor.
  10.3 Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul trebuie sa trimita o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta mentionata in prezentul document sau la adresa de e-mail: office@iasiteasigura.ro .
  10.4 Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator Vanzatorului vor fi utilizate pentru executarea contractului, informarea utilizatorilor/clientilor pentru evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Astfel, Vanzatorul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin intermediul newsletterului si/sau poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.iasiteasigura.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza de date a Vanzatorului.
  10.5 Prin folosirea paginii de internet www.iasiteasigura.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. IasiTeAsigura S.R.L. si/sau de catre partenerii sai prin intermediul site-ului www.iasiteasigura.ro) cumparatorul este de acord sa fie inregistrat in baza de date vanzatorului (IasiTeAsigura si partenerii sai care comercializeaza bunuri sau servicii prin intermediul site-ului www.iasiteasigura.ro). Astfel, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, ca IasiTeAsigura sa furnizeze datele dumneavostra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatie de parteneriat si sa fiti contactat de catre terti: firme de curierat (ex. Urgent Cargus, mailman), furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii, agentii de stat sau guvernamentale, asociatii sau societati din domeniul financiar bancar si al asigurarilor, companii cu care Vanzatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor comercializate.
  10.6 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati transmis prin intermediul site-ului www.iasiteasigura.ro.
  10.7 Vanzatorul a depus toate eforturile pentru a proteja pagina de internet si informatiile transmise prin utilizarea de diverse masuri de protectie. Chiar daca oferim aceste masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Vanzator.
  10.8 IasiTeAsigura garanteaza utlizatorilor ca informatiile privind datele cardurilor bancare (ex: numar de card, data expirarii s.a.) furnizate de acestia nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele IasiTeAsigura sau MaxyGo Broker de Asigurare.

 11. Responsabilitati

  11.1 IasiTeAsigura si MaxyGo Broker de Asigurare nu raspund pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorului/cumparatorului sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde – de catre dvs. sau alta persoana – sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
  IasiTeAsigura nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. IasiTeAsigura nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui Site. IasiTeAsigura nu garanteaza faptul ca site-ul www.iasiteasigura.ro prezinta siguranta fata de virusi informatici sau alte amenintari. Folosirea datelor si a informatiilor continute de site, este o decizie voluntara a utilizatorului.
  11.2 Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Vanzatorul nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe paginile www.iasiteasigura.ro .
  Este posibil ca unele tarife afisate/ oferte transmise sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi sau a transmiterii unei oferte catre client cu un pret eronat sau derizoriu, IasiTeAsigura are dreptul sa anuleze comanda Clientului sau oferta transmisa acestuia.
  Totodata, pentru utilizarea serviciilor disponibile pe site-ul www.iasiteasigura.ro, utilizatorul este obligat sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum sunt cerute in formularele de inregistrare si/sau de comanda din site si sa innoiasca atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
  In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, IasiTeAsigura isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.
  Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii dumneavoastra la concursurile organizate si prezentate in cadrul site-ului de catre IasiTeAsigura sau de catre partenerii acestuia.
  11.3 Orice legaturi catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
  Site-ul www.iasiteasigura.ro poate contine legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece IasiTeAsigura nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, prin utilizarea Site-ului sunteti de acord ca IasiTeAsigura nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
  Prin accesarea site-ului www.iasiteasigura.ro sunteti de acord in mod expres sa ne exonerati de raspundere pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare in legatura cu utilizarea de catre dvs a site-ului www.iasiteasigura.ro si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor din prezentul Termeni si conditii.
  Totodata, sunteti de acord asupra faptului ca IasiTeAsigura sau MaxyGo Broker de Asigurare nu pot fi raspunzatori pentru orice pierdere ce poate fi asociata cu afacerea dumneavoastra sau cu alegerile privind investitiile (incluzand pierderile din profituri sau pierderile de confidentialitate ori pierderi de date) sau care se pot naste din folosinta www.iasiteasigura.ro .
  In plus, sunteti de asemenea de acord asupra faptului ca IasiTeAsigura sau MaxyGo Broker de Asigurare nu pot fi responsabili pentru nici o dauna, de orice tip nascuta in legatura cu folosirea www.iasiteasigura.ro.
  11.4 IasiTeAsigura sau MaxyGo Broker de Asigurare nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la calitatea produselor oferite de partenerii vanzatori. Plata produselor achizitionate de catre client se face catre Vanzator, iar vanzatorul poarta intreaga raspundere atat pentru onorarea comenzilor provenite prin intermediul site-ulului www.iasiteasigura.ro, cat si pentru orice actiuni ulterioare ce decurg din actul de vanzare-cumparare (livrare, garantie, service, etc.). Documentul fiscal (chitanta/factura/bon fiscal) catre Cumparatori va fi emis direct de catre Vanzator.

 12. Dispozitii finale

  12.1 Toate comenzile efectuate prin www.iasiteasigura.ro se supun prevederilor prezentului document. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre IasiTeAsigura si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Iasi.
  12.2 Limba intrebuintata in relatiile dintre Utilizator si Vanzator este limba romana.
  12.3 IasiTeAsigura are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentul document.
  12.4 Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului modificat al Termenilor si Conditiilor pe pagina de internet. Folosirea de catre Utilizatori a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari este echivalenta cu exprimarea acceptului de catre acestia.
  Prezentul document este in vigoare din data de 19.05.2017.
  IasiTeAsigura are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor acestui document fara o notificare prealabila, acesta fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. In caz de diferenta intre prezentul document si Termenii si Conditiile Generale ale Site-ului, are prioritate prezentul document.