iasiteasigura.ro

Iasi , Romania

office@iasiteasigura.ro

00.00 - 24.00

Luni - Duminica

Ar trebui să cumperi asigurare de călătorie?

Cum să-ți protejezi concediul – și pe tine însuți – de un dezastru neplanificat

Cand am nevoie de o asigurare de calatorie ?

O vacanță de vacanță poate fi revitalizantă și vă poate deschide noi experiențe. De asemenea, poate fi si costisitoare – și doar pentru că sunteți plecați de la muncă nu înseamnă că universul cooperează.

O întreagă varietate de împrejurări neprevăzute poate să micșoreze planurile de călătorie fără prea multă bataie de cap – ceea ce înseamnă deseori sa ramaneti predispusi la pierderi financiare și alte pierderi.

Din fericire, asigurarea corectă vă poate ajuta să vă protejați împotriva acestor pierderi. Înainte de a vă rezerva călătoria, verificați dacă cardul de credit pe care intenționați să îl utilizați oferă o asigurare de călătorie sau asistență care vă poate fi utilă, apoi luați în considerare acoperirile de mai jos.

Ce fel de asigurare de călătorie am nevoie?

Există patru tipuri majore de asigurare de călătorie și, în general, se pot achiziționa pachete care oferă mai multe combinații de acoperiri pentru calatoria dumneavoastră.

Alegeți-vă asigurarea de călătorie pe baza a ceea ce are sens pentru călătoria dumneavoastră precum și propriile finanțe. Dacă ați economisit pentru acea calatorie in Paris 5000€ si este vacanta mult asteptată de cativa ani, este posibil să nu doriți să riscati ca o imbolnăvire sau un accident să va ruineze toate economiile.

  • Asigurarea de anulare a călătoriei ( STORNO ) – sunteti despagubit atunci când anumite circumstanțe vă împiedică să mai plecati in calatoria mult visata – cum ar fi dacă linia dvs. de croazieră sau operatorul de turism iese din activitate sau dacă trebuie să anulați călătoria din cauza unei boli, a unui deces în familie sau a unei alte calamități enumerate in conditiile de asigurare. În plus, dacă dumneavoastră sau un membru al familiei se imbolnaveste grav sau este vătămat în timpul călătoriei, majoritatea asiguratorilor vă vor despagubi pentru porțiunea neutilizată a vacanței.
  • Asigurarea bagajelor sau acoperirea bunurilor personale – Oferă acoperire în cazul în care bunurile dvs. personale sunt pierdute, furate sau deteriorate în timpul călătoriei.Unii asiguratori oferă, de asemenea, asigurări de întârziere a bagajelor, care ar acoperi articolele pe care trebuie să le cumpărați în cazul în care bagajele dvs. au o intarziere semnificativa.
  • Asigurare medicala de urgenta – acopera cheltuieli cauzate de eventuale probleme medicale, accidente sau chiar urgente stomatologice care pot fi foarte costisitoare.
  • Asigurare pentru deces –  acest tip de asigurare acopera cheltuielile in cazul unui nefericit eveniment soldat cu deces, pentru repatrierea in tara natala.
“Calatorim nu pentru a scapa de viata, ci pentru ca viata toata sa nu ne scape”
Mergi linistit in concediul mult visat !
Andrei

Andrei

Consilierul tau in asigurari

Mereu amabil si la dispozitia dumneavoastra, sunt aici sa va indrum in alegerea celei mai bune asigurari de Calatorie , in functie de locatie si scopul calatoriei.

      Tel : 0763 884 692